Volg ons op

Deelnemingen

Een duurzame relatie, gebaseerd op vertrouwen én de drive om een optimaal resultaat te behalen. Dat staat bij ons voorop. Wij zoeken bedrijven met een sterk groeipotentieel, waarbij wij als Tijger Invest het laatste puzzelstukje zijn om het beste uit het bedrijf te halen.

Onze jarenlange ervaring in de retail heeft ons geleerd dat resultaat boeken niet vanzelf gaat. We kijken daarom verder dan alleen vandaag. Samen met onze partners zetten we een stip op de horizon. De weg daarnaartoe, die bewandelen we samen. Rendementen in dubbele cijfers zijn immers mooi, maar niet altijd meteen haalbaar. Wij begrijpen dat. Onze visie is gebaseerd op de lange termijn.

We zetten onze kennis en expertise graag in voor onze partners. Samen bepalen we in welke mate dat zal zijn. Dat kan zijn middels een minderheids- of meerderheidsaandeel. Bij iedere vorm komt een andere manier van werken kijken. Deze bespreken we samen; waar voelen we ons allen het prettigst bij en waarmee behalen we het meest optimale resultaat en dus uiteindelijk het meest optimale rendement? Samen successen behalen én vieren, daar krijgen wij energie van.

Bobo’s Eyewear

Bobo's Eyewear bestaat sinds 1997 en is een groothandel binnen de optiek en sportartikelen.

Bekijk dit project

EyeCare Groep

EyeCare Groep is een unieke samenwerking in de optiekmarkt, gestart in 2021.

Bekijk dit project

Samenwerking

Heeft u interesse in een eventuele samenwerking met Tijger Invest? Wellicht zijn wij dé partner voor u. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen met u bespreken we graag de wat de mogelijkheden zijn.

CONTACT