Volg ons op

Vastgoed

Wij zijn constant op zoek naar interessante kansen op het gebied van (commercieel) vastgoed. Daarbij geldt: een rendabele vastgoedportefeuille is één doel, maar niet hét doel. Wij geloven dat er alleen goede resultaten geboekt kunnen worden als er een goede samenwerking is tussen de verhuurder en huurder. 

In het vastgoed richten we ons op (her-)ontwikkeling van residentieel én commercieel vastgoed. Daarnaast richten we ons op beleggingsobjecten in bijvoorbeeld de retail, bedrijfshallen en kantoren. We streven altijd naar een optimale verhouding tussen verhuurder en huurder, men kan immers niet zonder elkaar. Samen met onze partners kijken we graag naar mogelijkheden om vastgoed in waarde te laten stijgen en daardoor voor iedere partij te laten renderen. We beheren een gedegen portefeuille en hebben daardoor een breed netwerk om de juiste partijen bij elkaar te brengen.

We investeren zowel direct als indirect in vastgoed. Bij directe vastgoedinvesteringen zijn we actief betrokken bij de transactie, werving van huurders, onderhoud en facilitaire dienstverlening. Bij indirecte vastgoedinvesteringen fungeren we als financier en toezichthouder voor onze partners.

Samenwerking

Heeft u interesse in een eventuele samenwerking met Tijger Invest? Wellicht zijn wij dé partner voor u. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen met u bespreken we graag de wat de mogelijkheden zijn.

CONTACT